'NARÇİÇEĞİ MEYVE VERİYOR' PROJESİ TANITILDI

CHP 5.05.2024 13:14:55 0

Tepebaşı Belediyesi, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı, S.S Eskişehir Narçiçeği Kadın Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi ile Simurg Kadın Kooperatifleri iş birliğiyle kadının iş gücüne katılımına yönelik hazırlanan ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ‘Narçiçeği Meyve Veriyor’ Projesi’nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Tepebaşı Belediyesi üreten kadınları desteklemeye devam ederken, kadınların iş gücüne katılımına katkı sunan projeleri de desteklemeyi sürdürüyor.

Bu kapsamda Tepebaşı Belediyesi, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı, S.S Eskişehir Narçiçeği Kadın Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi ile Simurg Kadın Kooperatifleri iş birliğiyle kadının iş gücüne katılımına yönelik hazırlanan ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ‘Narçiçeği Meyve Veriyor’ Projesi’nin tanıtım toplantısı Tekeciler Mahallesi’nde bulunan Erol Büyükmeriç Konukevi’nde gerçekleştirildi.

Tanıtım toplantısına Tepebaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Suat Yalnızoğlu, S.S Eskişehir Narçiçeği Kadın Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Güler Yalçın, meclis üyeleri, Tepebaşı İlçe Başkanı Elif Zümrüt Çerçi, Hekimdağ, Kızılinler, Tekeciler Mahallesindeki üretici kadınlar, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Kırsala destekler devam edecek”

Projenin tanıtım toplantısında konuşan Nar Çiçeği Kadın Kooperatifi Başkanı Güler Yalçın, Narçiçeği Meyve Veriyor projesinin Avrupa Birliği tarafından finanse edildiğini belirterek kadınların ekonomik özgürlüklerine kavuşmaları ve aile bütçelerine katkı sunmaları için başlatılan bir proje olduğunu söyledi. Yalçın ayrıca Tekeciler, Hekimdağ ve Kızılinlerdeki kadın üreticileri kapsayacak projenin Mayıs ayı boyunca eğitimlerin devam edeceğini ve bu eğitimler sırasında kadınların üretim gerçekleştirmesi için böğürtlen fidesi dağıtacaklarını kaydetti.

Tepebaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Suat Yalnızoğlu ise katılımcılara teşekkür ederek Tepebaşı Belediyesi’nin kırsala olan desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Hekimdağ, Tekeciler ve Kızılinler Mahallesindeki üretici kadınlara yönelik gerçekleştirilen proje kapsamında ise eğitimler devam edecek. Detaylı bilgi için Narçiçeği Kooperatifi ile irtibata geçilebilir.


Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi

Elektrik Kesintilerine MUSKİ’den Çözüm

İzmir Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası için plan değişikliği

İzmir Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası için plan değişikliği

İzmir’in dört yanında bayram coşkusu

İlk iki etapta sona gelindi

ÇAKI GİBİ ASKER OLDULAR

ARTIK GENÇLER YÖNETİCİLERİNE MENTORLUK YAPACAK

Başkan Kaya, 19 Mayıs kutlama mesajı yayımladı

Selim Öztaş Korosundan Manisa’da Musiki Ziyafeti

25.4°