Müzikseverler Büyükşehir Belediyesi Konserinde Buluştu

DİĞER 29.06.2024 01:33:13 0
Müzikseverler Büyükşehir Belediyesi Konserinde Buluştu

Van Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı tarafından verilen çok dilli konser yurttaşlar tarafından büyük ilgi gördü.   

Büyükşehir Belediyesi’nin halka yönelik gerçekleştirdiği ücretsiz kültür ve sanat programları devam ediyor. Her hafta birbiriden güzel etkinlikleri yurttaşlar ile buluşturan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, bu haftada ücretsiz çok dilli konser düzenledi. 

Düzenlenen konsere Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Neslihan Şedal’in yanı sıra, belediye meclis üyeleri, daire başkanları ve çok sayıda yurttaş katıldı.

Nuda (Hacıbekir) Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı sanatçıları birbirinden güzel Türkçe ve Kürtçe şarkıları müzikseverlerle buluşturdu. Sanatçıların seslendirdiği şarkılar izleyiciler tarafından beğeniyle dinlendi. 

Konser sonrası konuşan Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Neslihan Şedal, sanatçılara seslendirdikleri şarkılar için teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin kente değer katığını, sanatsal faaliyetlerin yaz boyunca devam edeceğini ifade etti.

Konser sonunda Ahşap Kursu usta öğreticileri Eşbaşkanlar Neslihan Şedal ile Abdullah Zeydan’ın ahşap portrelerinin bulunduğu resimleri Eşbaşkan Şedal’e hediye etti.


Van,Van Belediyesi

Lice ve Kulp’ta ilaçlama çalışması yapıldı

Eş Başkan Hatun'dan kaza geçiren personele ziyaret

Büyükşehir’den Güvenli Geçiş İçin Yeni Üst Geçit Projesi

Başkan Gülpınar Şanlıurfalı Şampiyonları Ağırladı

Yangın felaketinden etkilenen yurttaşlara yemek desteği

Eş Başkan Bucak, Konya Bilim Merkezini inceledi

Ücretsiz Yaz Spor Okulları başlıyor

DBB ulaşımda JINKART dönemi başlatıyor

BASINA VE KAMUOYUNA

34°