“Mutlu Ve Huzurlu Bir Sorgun İçin Sahadayız” Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, şehirde başlatılan değişim ve dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü açıkladı.

MHP 4.10.2024 13:03:43 0

Başkan Ekinci, “Sevgili hemşehrilerim; Şehrimizde başlattığımız değişim ve dönüşüm çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Adımlarımızı imar ve inşa ettiğimiz 'Modern Sorgun' imajını destekler şekilde atıyoruz. Çalışmalarımızı hem estetik hemde işlevsel olarak hayata geçiriyoruz. Okullarımızın genelini kapsayan bir oluşum içerisindeyiz. Çocuklarımızın okula güvenli ulaşımını sağlamak için gereken ortamı hazırlıyoruz. Yolları araçlar, kaldırımları yayalar kullanabilsin diye geniş kaldırımlar, okul önlerine de hız kesici kasisler yapıyoruz. Kurallara uyan, güvenlik endişesi olmayan, mutlu ve huzurlu bir Sorgun için sahadayız”

Yozgat,Sorgun Belediyesi

“Vatandaşlarımıza Daha Konforlu Bir Ulaşım İmkanı Sunacağız”

GÜMÜŞHANE ULUSLARARASI KUŞBURNU-PESTİL-KÜLTÜR VE TURİZM ŞENLİĞİ FOTOĞRAF YARIŞMASI BAŞLIYOR

BAŞKANIMIZ, 1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Mutlu Ve Huzurlu Bir Sorgun İçin Sahadayız

Yozgat’ta tarih yeniden yaşatılıyor

Yeni nesil okul bahçeleri Sorgun Belediyesi'nden

MECLİS TOPLANTISI İLANI

Başkanı Ekinci: “Samimiyetin Değeri, Mal ve Mülk Değerinden Üstündür”

Sorgun Belediye Başkanı Ekinci, sanayi bölgesiyle ilgili projelerini anlattı Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, sanayi esnafıyla yaptığı toplantıda projelerini anlattı.