MUSTAFAKEMALPAŞA’DA EŞİTLİK ve TASARRUF KARARINA MECLİSTEN ONAY

CHP 7.05.2024 12:06:24 0
MUSTAFAKEMALPAŞA’DA EŞİTLİK ve TASARRUF KARARINA MECLİSTEN ONAY

 

Cumhuriyet Halk Partisi Meclis üyelerince Mustafakemalpaşa Belediye meclisine sunulan, ‘’Mustafakemalpaşa Belediye Meclis üyelerinden otopark ücreti alınsın’’ önergesi mecliste kabul gördü. Mustafakemalpaşa’da eşitlik ve tasarruf oy birliğiyle kabul edildi.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis toplantısının ikinci oturumu 6 Mayıs Pazartesi günü saat 15:00’da Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem’in Başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Şükrü Erdem, Belediyenin mevcut ekonomik durumuna katkıda bulunacak tasarruf tedbirlerinin önce Belediye Meclisi’nden başlamasından ve Meclis üyelerinin bu konudaki girişiminden dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti. Başkan Erdem ‘’Tasarruf tedbirlerine Meclisimizde başlayarak, belediyemizin kaynaklarını verimli kullanmak için gerekli adımları atıyoruz. ’ifadelerine yer verdi.

OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

Meclis gündem maddelerinin bitirilmesinin ardından, Cumhuriyet Halk Partisi üyelerinin “ Meclis Üyelerinin otopark ücreti ödeme “ önerisi meclise sunuldu. Cumhuriyet Halk Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi üyelerinin kararıyla öneri, oy birliği ile kabul edildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi meclis üyeleri de ‘’ Huzur haklarının alınmaması yönünde öneride bulunurken, Belediye Başkanı Şükrü Erdem, yasal olarak ödeme yapmak zorunda olduklarını, ancak dilerlerse huzur hakkı bedellerini bağış yapabilmelerinin yasalara uygun olduğunu dile getirdi.

Başkan Şükrü Erdem ‘’ Mustafakemalpaşa’da herkes eşit. Mustafakemalpaşa Belediyesi otoparkını her vatandaşımız gibi, meclis üyelerimizde ücretlerini ödeyip kullanabilecekler. Mustafakemalpaşa’mızı güzelleştirmeye hep birlikte devam edeceğiz. Alınan kararlar ilçemize hayırlı olsun.’’ İfadelerini kullandı.


Bursa,Mustafa Kemal Paşa Belediyesi

İKLİM İZCİLERİ ATA'NIN HUZURUNDA

GENÇLİK TİYATROSU YENİ OYUNU İLE TAM NOT ALDI

“Gençliğin bakış açısına ve projelerine öncelik vereceğiz”

SEYHAN'DAN ÖĞRENCİLERE, " SINAV KAYGISI" EĞİTİMİ

19 Mayıs Coşkusu Mersin Büyükşehir İle Zirveye Ulaştı

BAŞKAN ERDEM’DEN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Mersin Büyükşehir Mercek’te İşaret Dili Kursu Başlattı

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİ

Tarsus Kültür Park Çocuk Sesleri İle Renkledi

26.3°