MUSTAFAKEMALPAŞA KÜLTÜR MERKEZİNE ATATÜRK BÜSTÜ YAPILIYOR

CHP 9.05.2024 18:10:25 0
MUSTAFAKEMALPAŞA KÜLTÜR MERKEZİNE ATATÜRK BÜSTÜ YAPILIYOR

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanımız Şükrü Erdem, Mustafakemalpaşa Kültür Merkezi’ne Atatürk Büstü yapılacağını sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

Başkan Erdem ’’ Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anmak ve gençlerimize ilham vermek için 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda yeni bir adım atıyoruz. Mustafakemalpaşa Kültür Merkezi’mizin içerisinde konumlandıracağımız, Atatürk Büstü’nün yapımını inceledik ve değerlendirmelerde bulunduk. İlçemize çok yakışacak.’’ İfadelerini kullandı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapımına başlanan Atatürk büstü 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında yapımının tamamlanması hedefleniyor.

Atatürk büstü için çok heyecanlı olduklarını ifade eden Başkan Erdem, " Atatürk'ün fikir ve ilkelerine sahip çıkan bir nesil yetiştirmek önemlidir. Bu büst, gençlerimize ve tüm halkımıza Ata'mızın mirasını hatırlatacak ve onun izinde yürümeye teşvik edecektir." dedi.

Bursa,Mustafa Kemal Paşa Belediyesi

Başkan Özmen ESAY eğtimlerini yerinde takip etti

ALANYA BELEDİYESİ’NDEN MUHTEŞEM 19 MAYIS KUTLAMASI ALANYA FENER ALAYI VE YÜZYÜZEYKEN KONUŞURUZ KONSERİYLE UNUTULMAZ BİR BAYRAM YAŞADI

Bolu Belediyesi’nden coşkulu 19 Mayıs kutlaması