MUSTAFAKEMALPAŞA BELEDİYE PERSONELİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

CHP 10.05.2024 12:09:44 0
MUSTAFAKEMALPAŞA BELEDİYE PERSONELİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yeşilliği ve doğasıyla, yerli ve yabancı turistlerin en uğrak mekânı olan Suuçtu Tabiat Parkı içerisinde yaklaşık 15 bin lira nakit para, kredi kartları ve pasaport bulunan çanta, Belediye personelleri tarafından bulunup sahibine teslim edildi.

Mustafakemalpaşa Suuçtu Tabiat Parkını sabah saatlerinde ailesi ile ziyarette bulunan yabancı uyruklu M. M. çantasını Tabiat Parkının içerisinde unuttu. Mustafakemalpaşa Belediyesi personelleri rutin temizlik faaliyetleri sırasında, çantayı bulup, kısa süre içerisinde sahibine teslim etti.

ERDEMLİ BELEDİYECİLİK GÜVENİLİR PERSONEL 

Belediye Personelleri kaybolan çantanın sahibini bulmak için hızla harekete geçti. Çantanın içindeki kimlik bilgilerini kullanarak, sahibine ulaşmak için gerekli adımları attı. Yabancı uyruklu M. M. , kaybolan çantasının bulunduğunu öğrendiğinde büyük bir sevinç yaşadı ve belediye personeline minnettarlığını dile getirdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanımız Şükrü Erdem, ‘Doğal güzellikleriyle ünlü Mustafakemalpaşa’mızın eşsiz doğal güzelliklerinden biri olan Suuçtu Şelalesinde yaşanan olayı öğrendiğimde başta üzüldüm ardından ekiplerimizin dürüst çalışmasıyla yaşanan durumun sorunsuz kapanmasına çok sevindim. Erdemli Belediyecilik mottosuyla çıktığımız bu yolda dürüst personelimiz ile çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Çalışma arkadaşlarımızı örnek davranışlarından dolayı tebrik ediyorum.’’ İfadelerini kullandı


Bursa,Mustafa Kemal Paşa Belediyesi

SOLO TÜRK GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ

HALUK LEVENT İZDİHAMI YAŞANDI, ATATÜRK MEYDANI VE ARA SOKAKLAR YETMEDİ

İZMİT BELEDİYESİ, ŞEHİT ANNESİNİN ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

MANAVGAT’TAN 19 MAYIS’A YAKIŞIR KUTLAMA

BAŞKAN BAKKALCIOĞLU'NDAN BAŞKAN ATAÇ'A ZİYARET

19 MAYIS'TA 100 KİLOMETRE PEDALLADILAR

TEPEBAŞI BELEDİYESİ'NDE SOSYAL DENGE SEVİNCİ

-BAŞKAN BAKKALCIOĞLU’NUN ESKİŞEHİR ZİYARETLERİ

MODERN HAYVAN PAZARI’NDA KURBALIK HAYVAN SATIŞI 27 MAYIS’TA BAŞLIYOR

25.5°