MUSTAFA GAZALCI KİTAPLIĞI AÇILIYOR

CHP 7.05.2024 19:18:27 0
MUSTAFA GAZALCI KİTAPLIĞI AÇILIYOR

Tepebaşı Belediyesi’nin Sinan Alağaç Deneyimli Kafe’de yazar Mustafa Gazalcı’nın arşivinden bağışladığı kitaplar ile oluşturduğu ve “Mustafa Gazalcı” ismini taşıyacak kitaplık 12 Mayıs Pazar günü açılacak.

Tepebaşı Belediyesi tarafından kentin çeşitli noktalarında hizmete sunulan Deneyimli Kafeler, vatandaşların sevdiği merkezler olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Sinan Alağaç Deneyimli Kafe de şehirdeki en sevilen mekanlardan biri olarak dikkat çekiyor. Tepebaşı Belediyesi, Sinan Alağaç Deneyimli Kafe’de oluşturulan kitaplığı da yazar Mustafa Gazalcı’nın ismi ile hizmete sunacak. Yazar Gazalcı’nın arşivinden kitaplar ile oluşturulan kitaplığın açılışı 12 Mayıs Pazar Günü saat 14.00’te, Yenibağlar Mahallesi Çayır Sokak’ta gerçekleşecek.

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri yapılacak açılış törenine tüm kent halkını davet etti.

Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi

“Gençliğin bakış açısına ve projelerine öncelik vereceğiz”

SEYHAN'DAN ÖĞRENCİLERE, " SINAV KAYGISI" EĞİTİMİ

19 Mayıs Coşkusu Mersin Büyükşehir İle Zirveye Ulaştı