MUSTAFA ERKUT EKİNCİ’NİN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

MHP 27.04.2024 11:59:25 0

Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği, Türkiye Cumhuriyeti'nin temel değerlerinden biri olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yılını kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Geleceğimizin teminatı olan evlatlarım; sahip olduğunuz hakları korumak, size daha iyi bir yaşam bırakmak bizim en büyük sorumluluğumuzdur.  Sizi geleceğe hazırlarken birlikte çalışmaya devam edecek; eğitimden teknolojiye, spordan sanata her alanda donanımlı olacağınız; en önemlisi mutlu olarak yaşadığınız bir şehir inşa ediyor olacağız.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum.

MUSTAFA ERKUT EKİNCİ

Sorgun Belediye Başkanı

Yozgat,Sorgun Belediyesi

BAŞKAN BAŞER’İN “3 TÜRK MİLLİYETÇİLER GÜNÜ” GÜNÜ MESAJI

"İhtiyar Kız" oyunu tiyatro severlere eğlenceli saatler yaşattı.

Başkan ÖZAŞKIN'ın 3 Mayıs Türkçülük Günü Mesajı

Esentepe 2. Etap rekreasyon projesinde çalışmalar başladı.

Bağlama, Keman ve Ses Eğitimi Kursu için başvurular başladı.

40 Milyon Liralık Dev Yatırım

Belediye Personeline İtfaiye Eğitimi