Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

CHP 1.10.2024 01:38:59 0
Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Çanakkale Belediyesi çalışanları arasındaki iletişimi güçlendirmek, birlikte mücadele etme duygusunu geliştirmek amacı ile düzenlenen “Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası”, 27 Eylül 2024 Cuma günü düzenlenen final programı ile sona erdi.

Çanakkale Dardanel Spor Kulübü Tesislerinde gerçekleştirilen final programına Belediye Başkan Vekili Metin Değirmenci, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Emrah Eroğlu, CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, Dardanel Önentaş Gıda Sanayi A.Ş. yetkilileri ile belediye personeli katıldı. “Ağaçlar Hep Yaşasın” sloganı ile düzenlenen turnuvada, final maçı öncesinde Çanakkale Dardanel Spor teknik ekibi ile Belediye Meclis Üyeleri arasında gösteri maçı gerçekleştirildi.

Gösteri maçının ardından ise Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Çanakkale Hizmet Grupları arasında oynan final maçı sonunda Çanakkale Hizmet Grupları turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuva kapsamında bu yıl da atılan gol sayısı kadar TEMA Vakfına ağaç fidanı desteğinde bulunuldu.

Bu yıl 5.'si düzenlenen Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası, kupa töreni ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

30.09.2024 14:34

Çanakkale,Çanakkale Belediyesi

Adrenalin tutkunları Bursa’da sahne aldı

ANKARA BÜYÜKŞEHİR YÜRÜYEN MERDİVENLERE KASITLI OLARAK ZARAR VERENLER HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATACAK