AK PARTİ 29.04.2024 18:49:01 0

Muay Thai Türkiye Şampiyonasında 51 kiloda Türkiye birincisi olan ve Eylül ayında Tayland’ın Bangkok şehrinde düzenlenecek İFMA Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek İncesu Belediyemizin şampiyon sporcusu Ahmet Akay Dalkıran ve Milli Takım Antrenörü Belediye Personelimiz Şakir Kaymaz, Belediye Başkanımız Av. Mustafa İlmek’i makamında ziyaret etti. Şampiyon sporcumuza Dünya Şampiyonasında başarı dilerken, sporun ve sporcunun arkasında olmaya devam edeceğiz.

Kayseri,İncesu Belediyesi

Öğrencilerin Sınav Hazırlığına Büyükşehir’den Destek

2024 Yılı İçin Biyosidal Ürün Satın Alınacaktır

2024 Yılı Sahipsiz Hayvanlar İçin Kuru Mama Alımı Yapılacaktır

“32 Bin Öğrenciye Sıfır Atık Eğitimi Verildi”

Başkanımız "En Güzel Temizlik Kirletmemektir"

İnegöl Protokolü Engelliler İçin Sahaya Çıktı

Sultangazi Belediyesi Spor Kulübü Basket Takımı’ndan Başkan Dursun’a ziyaret

19 Mayıs Gençlik Festivali’nde Buluşalım!

Barbaros Caddesi Yenilenen Yüzüyle Hizmete Sunuldu