MSK’dan Mersinlilere Cumhuriyet Bayramı Armağanı

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Mersin Spor Kulübü (MSK), Servet Tazegül Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmada Manisa Basket ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Mersin büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Meral Seçer’de izleyerek takıma destek verdiler.

Carettalara destek vermek için tribündeki yerini alan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Meral Seçer karşılaşmayı; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Gülcan Kış ve Hasan Ufuk Çakır, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, DEM Parti Mersin İl Eş Başkanları Reşat Şen ve Bedriye Kuş, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Başkanı Hamit İzol ve MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır ile beraber izledi.

Karşılaşma öncesinde MSK yönetimi tarafından tüm salon 29 Ekim Cumhuriyet bayramı dolayısıyla bayraklarla donatılırken, takımlar sahaya ellerinde ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun’ yazılı pankart ile çıktılar. Mücadele, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun aldığı karar doğrultusunda geçtiğimiz günlerde TUSAŞ’ta yaşanan terör saldırısında hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunun ardından başladı.

MSK’dan 4 haftada 3 galibiyet

Güçlü kadrosu ile iddiasını ortaya koymaya devam eden MSK, Manisa Basket karşısında 97-88’lik skorla galibiyet alarak Süper Lig’de geçirdiği 4 haftanın ardından 3. galibiyetini elde etmeyi başararak 5. Haftaya güçlü bir adım attı.

Mersinli basketbol severlerin de büyük destek verdiği karşılaşmaya hızlı başlayan Carettalar, çekişmeli geçen ilk periyodu 29-28 önde tamamladı. İkinci periyotta da savunma ve hücumda üstünlüğünü sürdüren MSK ilk yarıyı 53-45 önde tamamladı.

İkinci yarıya taraftarlarının desteğini arkasına alarak başlayan temsilcimiz bir ara 10 sayı farkı yakaladığı 3.çeyreği, rakibinin güçlü savunmasının da etkisi ile 73-72 önde tamamladı.

Son çeyrekte oyun disiplinini bırakmadan mücadelesini sürdüren Carettalar sahadan 97-88’lik skorla ayrılarak taraftarlarına Cumhuriyet Bayramı armağanı verdi.

Sevim: “Biz iyi bir savunma takımıyız, daha iyi yapabilirdik”

Karşılaşma sonrası değerlendirmede bulunan Başantrenör Can Sevim, haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Hücumsal olarak kolay sayı bulduğumuzu düşünüyorum, hatta bulduğumuzun çok daha fazlasını atabilirdik. Bazı geçiş hücumlarında çok kolay hatalar yaptık, basit toplar kaybettik. Bitirebileceğimiz atışları doğru şekilde bitiremedik. Daha fazla skor atabilirdik ama savunma anlamında yapmak istediğimizin bir kısmını yapsak da yeterince iyi olduğumuzu düşünmüyoruz. Bence biz bundan daha iyi bir savunma takımıyız, daha iyi yapabilirdik” sözlerine yer verdi.

Mersin,Mersin belediyesi

TARIM VE ORMAN BAKANI İBRAHİM YUMAKLI AĞRI’DA ORGANİZE TARIM BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ

Başkan Büyükkılıç, Ek Hizmet Binasında Personeli Ziyaret Etti

Ortahisar Yazar Buluşmaları etkinliği devam ediyor

Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı Kongresi’nde Konuştu: “16 İlçemizi de Bağrıma Basıyorum”

Kahramanmaraş’ta 3 Bin 135 Konutun Daha Kurası Çekildi

Başkan Büyükkılıç AK Parti Akkışla Kongresi’nde Partililer ve Vatandaşları Bağrına Bastı

“İnsanımıza yakışır bir Akyazı’yı birlikte inşa ediyoruz”

BAŞKAN KURT: “LÜLETAŞINA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ!”

“ATIĞIN SIFIR NOKTASI” İLE HEDEF, KARATAY’DA SIFIR ATIK

Büyükşehir Akademi’de kayıtlar sona eriyor

Büyükşehir-Sendika görüşmesinde personeli sevindiren kararlar alındı

Büyükşehir’den otizmli ve nöro-çeşitli gençler için istihdam ve iş deneyimi atağı

Eşbaşkan Zeydan’dan DBP ve TUHAY-DER’e ziyaret

EDEBİYATIN DÖRT FARKLI YÜZÜ SÜRMENE’DE BULUŞTU

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Sarıoğlan İlçe Kongresi’nde Birlik Beraberliğe Vurgu Yaptı

ODUNPAZARI’NDA CUMHURİYET COŞKUSU FESTİVALLERLE KUTLANIYOR

Kayseri’deki İlk Ragbi Türkiye Şampiyonası Erciyes’te Başladı, Sporcular Tesisten Memnun Kaldı

HAYDİ BÜFELERİNDE UYGUN FİYATLI EKMEK HİZMETİ SÜRÜYOR

“Farkındayız Korkmuyoruz” Etkinliği Gerçekleştirildi

Büyükşehir, Şehir Merkezinde Yolları Bir Bir Yeniliyor

Kahramanmaraş’ta Cumhuriyet Panayırı Coşkusu Başladı!

Büyükşehir’den Başkale’de Meme kanseri eğitim semineri

Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya: Gri Kategorideki PKK Terör Örgütü Mensubu Mardin’de Etkisiz Hale Getirildi

Başkan Tugay'dan Süt Kuzusu ve İZBAN açıklaması

Başkan Kaya, ‘Üreten Kadınlar El Emeği Ürünler Sergisi’nin açılışına katıldı