MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE ÖZEL PARK

CHP 17.10.2024 23:19:00 0
MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE ÖZEL PARK

Yalova Belediyesi, Rıhtım Otoparkı’nda motosiklet sürücüleri için özel bir park alanı oluşturdu. Yeni düzenleme ile otopark içerisinde ayırıcı yol çizgileri çekilerek, toplamda 60 motosikletin güvenle park edebileceği bir alan oluşturuldu.

Yalova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, yaptığı çalışmalarla motosiklet kullanıcılarının park sorununu çözecek olan ‘Motosiklet Parkı’nı hizmete açtı. Yalova’nın doğal güzelliklerini keşfeden motosiklet sahipleri, artık daha konforlu ve güvenli bir şekilde araçlarını park edebilecek. Yeni yol çizgileri çekilen alana 60 motosiklet güvenle park edebilecek.

Yalova Belediyesi, bu tür projelerle şehirdeki ulaşım düzenini güçlendirirken, vatandaşların ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak çalışmalarını sürdürüyor. Motosiklet sürücüleri ise yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini ifade ediyor.

Yalova,Yalova Belediyesi

Yenimahalle’nin 2025 Bütçesi 5 Milyar 500 Milyon

Atakumlu sporcular yetişecek

Çevre Temalı Eğitimler Sürüyor

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Başmakçı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Ahmet Şentürk’ü ziyaret etti.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN TEPEBAŞI'NA TEKNİK GEZİ

Nazilli'de kadın girişimcilere Ürün Fotoğrafçılığı Kursu