Mobil Kütüphane, Yeni Eğitim Yılında İlk Ziyaretlerini Gerçekleştirdi

Büyükşehir Belediyesinin Mobil Çocuk Kütüphanesi, yeni eğitim öğretim döneminde Onikişubat, Türkoğlu ve Pazarcık kırsalında okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Minikler kitaplarla buluşurken bir yandan da çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin en özel ve örnek projelerinden Mobil Çocuk Kütüphanesi, yeni eğitim öğretim döneminde de şehrin farklı noktalarında çocuklarla bir araya gelmeye devam ediyor. Özellikle kırsal kesimlerdeki mahalleleri ziyaret ederek çocukları kitaplarla buluşturan Mobil Çocuk Kütüphanesi’nin yeni durağı; Onikişubat’ta Sarıçukur İlkokulu ve Döngel Muhsin Yazıcıoğlu İlkokulu, Türkoğlu’nda Doluca Şehit Ali Can İlkokulu, Pazarcık’ta ise Evri Pınarbaşı İlkokulu ve Narlı 26 Ocak İlkokulu oldu. Çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlenen ve kitaplarla buluşan çocuklara, Mobil Çocuk Kütüphanesi’ne ilişkin bilgiler de aktarıldı. Ziyaretlerde hem eğlenen hem öğrenen çocuklara kitap, dergi ve ayraç gibi çeşitli hediyeler de verildi. Mobil Çocuk Kütüphanesi’ni ve gerçekleştirilen etkinlikleri çok beğendiğini belirten çocuklar, Büyükşehir Belediyesi ve Mobil Çocuk Kütüphanesi ekibine teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Mobil Çocuk Kütüphanesi’nin 2024 - 2025 eğitim öğretim döneminde şehrin farklı noktalarında çocuklarla bir araya gelmeye devam edeceği belirtildi.

Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi

BAŞKANIMIZ, KÖSE BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZIN HAZIRLADIĞI KURU FASÜLYE VE PİLAVI VATANDAŞLARIMIZA İKRAM ETTİK.

Daha rahat ve bağımsız hareket edebilsinler diye yollarını yeniletti

Derik'te Temizlik Seferberliği

Büyükşehir en kritik güzergahlarda insan hayatını bu uygulamayla koruyor

BELEDİYE ŞEHİR TİYATROSU OYUNCU SEÇMELERİ BAŞLIYOR

Oğlaklı TOKİ güzergâhında 42 yeni durak oluşturuldu

KONUKÇU: ÜNİVERSİTELER KENTE KATKI SAĞLAYAN DEĞERLİ KURULUŞLARDIR

VEKTÖRLE MÜCADELEYE EĞİTİM DESTEĞİ

Büyükşehir Belediyesi’nden Yeşil Alanlara Bakım Seferberliği

‘ÇÖZÜYORUZ KARTAL’ EKİBİ ESENTEPE MAHALLESİ’NDEYDİ

TÜRKİYE DEPREM, SEL VE YANGIN ACİL İMAR PROJESİ (TEFWER) KAPSAMINDA İTFAİYE ARAÇLARI ALIMI

ÖZEL BİREYLER SİVRİHİSAR'DA KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRDİ

Nazilli Zabıta ekiplerine vatandaştan tam not

Meclis Toplantısı İkinci Gününde Devam Etti

Mahallelerde Yol ve Kaldırım Bakım Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Mersin Büyükşehir’in Otizm Aile Danışma Merkezi 1 Yaşında!

Başkan Büyükkılıç’tan Sağlık ve Spor İçin “Yüksek İrtifa” Vurgusu

ATSO 142’nci Yıl Vergi ve Ali Bahar Özel Ödülleri töreni

BAŞKANIMIZ UZUN, ‘SİVAS’I GELECEĞE HAZIRLIYORUZ’…

Başkan Bozbey, dernek ve STK’larla buluştu

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Kayabaşı Mahallesinde Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

Sporcumuz Balkan Şampiyonası’nda Madalya İçin Tırmanacak

ÇOCUKLAR, HALİLİYE BELEDİYESİ İLE FUTBOLA YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR

Kaymakam Özyiğit ve Başkan Büyükgöz Bayrak Töreninde

BAŞKANIMIZ, BELEDİYE MECLİS ÜYELERİMİZ İLE BİRLİKTE VALİMİZ SAYIN AYDIN BARUŞ’U ZİYARET ETTİ

Başkan Topaloğlu öğrencilerle voleybol oynadı

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ MECLİS OTURUMLARINI CANLI YAYINLAMAYA BAŞLADI

HEP BİRLİKTE DAHA TEMİZ BİR MUŞ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ.

KUDÜS ÇALIŞMA GRUBU GAZZE’DEKİ KATLİAMIN 1. YILINDA FARKINDALIK ETKİNLİKLERİ DÜZENLİYOR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeybek'ten Başkan Erkek'e Ziyaret

Yükleniyor