Mobil İkram Aracımız Hizmete Başladı

AK PARTİ 1.10.2024 09:56:18 0
Mobil İkram Aracımız Hizmete Başladı

Karabük Belediyesi’nin ücretsiz mobil ikram aracı, bugün itibarıyla hizmet vermeye başladı. İlk durak olarak Cuma Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunan araç, vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Belediye olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Bugün hizmete başlayan mobil ikram aracımızla, halkımızın günlük hayatına küçük de olsa bir katkı sunmayı amaçlıyoruz. Cuma Pazarı’nda gerçekleştirdiğimiz çorba ikramımızla esnafımızın ve halkımızın gönlünde yer almak bizim için büyük mutluluk. Hizmetlerimiz artarak devam edecek" dedi.

Karabük,Karabük Belediyesi

Başkan Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Aslan’ı Makamında Ağırladı

2025 Dağ Bisikleti Eliminator Dünya Şampiyonası Sakarya’da

İnegöl’ün İlk Çocuk Kitaphanesinde ‘’Masal’’ Heyecanı