Miniklerden Anneler Günü hediyesi

CHP 10.05.2024 11:49:34 0
Miniklerden Anneler Günü hediyesi

Keçiören Belediyesi bünyesinde ücretsiz hizmet veren Çocuk Eğitim Merkezi’nde Anneler Günü’ne özel kutlama etkinliği düzenlendi. Okul öncesi atölyesinde eğitim alan minikler kendi elleriyle annelerine hediye hazırlayarak Anneler Günü sürprizi yaptı.

Gönüllerince eğlendiler

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen Anneler Günü programında çocuklar hem gönüllerince eğlendi hem de annelerine kendi elleriyle hediye yaptı.  Okul öncesi atölyesinde eğitim gören çocuklar etkinliğe anneleriyle birlikte katılarak çiçek buketi yaptı. Yaptıkları çiçek buketini annelerine hediye eden çocuklar aynı zamanda öğretmenleri tarafından daha önce hazırlanan hediyeleri de annelerine verdi.

Ankara,Keçiören Belediyesi

MODERN HAYVAN PAZARI’NDA KURBALIK HAYVAN SATIŞI 27 MAYIS’TA BAŞLIYOR

İZMİT BELEDİYESPOR YÜZME KULÜBÜ GELİŞİM LİGİ’NDEN BAŞARIYLA DÖNDÜ

İZMİT BELEDİYE MECLİS BAŞKANVEKİLİ CENGİZ ÖZCAN ŞEYH EDEBALİ CAMİİ’NDE CEMAATLE BULUŞTU