Minik Öğrencilerden İtfaiyeye Ziyaret

CHP 20.10.2024 03:33:00 0
Minik Öğrencilerden İtfaiyeye Ziyaret

Küçükkuyu İlkokulu öğrencileri, Çanakkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Minik öğrenciler ziyaretleri sırasında itfaiyecilik hakkında personelden bilgi alma fırsatı buldu. İtfaiye binasını gezen minikler, araç ve ekipmanları da yakından inceledi. İtfaiye personeli kendi görevlerinin yanı sıra, öğrencilere yangında neler yapmaları gerektiği konusunda da faydalı bilgiler verdi.

18.10.2024 14:14

Çanakkale,Çanakkale Belediyesi

İhtiyaç sahibi emeklilere büyük destek

TOROSLAR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR

ÜRETİCİ KADINLAR HEM MUTLU HEM GURURLU

KARTAL BELEDİYESİ VE İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ İŞ BİRLİĞİ İLE ‘EVLİLİK OKULU’ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

PAMUKKALE BELEDİYESİNDE FUTBOL HEYECANI YAŞANMAYA BAŞLADI

İZMİT BELEDİYESİ, KENTİN TANITIMINA KATKI SAĞLAYACAK ERASMUS SPOR PROJESİ’NE HAZIRLANIYOR

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu’nun talimatları doğrultusunda, ilçe genelinde trafik güvenliğini artırmak amacıyla Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından kapsamlı bir kasis çalışması başlatılmıştır.

Manisa Büyükşehir'den Annelere Özel Ücretsiz Ulaşım

Başkan Zeyrek’ten Muhtarlar Günü’nde Otopark Müjdesi