Minik öğrencilerden “Anneler günü” etkinliği

CHP 10.05.2024 18:39:51 0
Minik öğrencilerden “Anneler günü” etkinliği

Kemer Belediyesi Ülker-Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri ve öğretmenleri, Anneler Günü dolayısıyla etkinlik yaptı.

Minik öğrencilerin annelerinin de yer aldığı etkinlikte öğrenciler, anneleri ve öğretmenleriyle resim yaparak çeşitli oyunlar oynadı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun öncülüğünde Kemer'in tanınmış turizmcilerinden Orduvar Akman ve eşi Ülker Akman tarafından yaptırılan anaokulunda eğitim alan öğrenciler güzel vakit geçirdi.

Okul Müdürü Oya Aslantaş, Anneler Günü dolayısıyla yapılan etkinliğe katılanlara teşekkür ettiğini söyledi.

Antalya,Kemer Belediyesi

MODERN HAYVAN PAZARI’NDA KURBALIK HAYVAN SATIŞI 27 MAYIS’TA BAŞLIYOR

İZMİT BELEDİYESPOR YÜZME KULÜBÜ GELİŞİM LİGİ’NDEN BAŞARIYLA DÖNDÜ

İZMİT BELEDİYE MECLİS BAŞKANVEKİLİ CENGİZ ÖZCAN ŞEYH EDEBALİ CAMİİ’NDE CEMAATLE BULUŞTU