Minik öğrenciler hayvan bakımevini gezdi

DİĞER 13.10.2024 15:17:02 0
Minik öğrenciler hayvan bakımevini gezdi

Van Büyükşehir Belediyesi, çocukların sosyal hayata katılımını artırmak ve hayvan sevgisini aşılamak amacıyla öğrencilere yönelik bir etkinlik düzenledi. Öğrenciler Büyükşehir Belediyesine ait Hayvan Bakım Evi’ni gezme imkânı bularak hoş vakit geçirdi.

Öğretmenleriyle Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığına bağlı Özalp Yolu üzerindeki Hayvan Bakım Evi'ne gelen öğrenciler, burada tedavi gören kedi ve köpeklerle yakından ilgilendi.

Hayvanların bakımı hakkında bilgi edinen öğrenciler, veterinerlerden de sokak hayvanlarına nasıl davranılması gerektiği konusunda bilgi aldı.

Etkinlik kapsamında barınakta gezme imkânı bulan öğrenciler, hayvanlarla vakit geçirip hatıra fotoğrafı çekindi. Özellikle yavru kedi ve köpeklerle yakından ilgilenen öğrencilerin mutlulukları yüzlerinden okunurken, kendilerine bu imkânı sağlayan Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Ayrıca, etkinliğin sonunda öğrencilere boyama kitabı hediye edildi.

Van,Van Belediyesi

BAŞKANIMIZ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ İLE BİRLİKTE AFETİN YAŞANDIĞI BÖLGELERİ İNCELEDİLER

Van Kültür Buluşmaları ikinci gününde renkli görüntülerle devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi ekipleri Rojin’i arıyor