MİNİK KUMSAL ÜLKEMİZİ AVRUPA’DA TEMSİL EDECEK

CHP 23.05.2024 16:34:29 0
MİNİK KUMSAL ÜLKEMİZİ AVRUPA’DA TEMSİL EDECEK

Belediye Başkanımız Vahap Akay, ülkemizi İrlanda’da düzenlenecek Avrupa Satranç Şampiyonası’nda temsil edecek olan 6 yaşındaki Çerkezköylü Milli Sporcu Kumsal İşlek’e başarılar diledi.

Çerkezköylü Milli Satranç sporcusu Kumsal İşlek, ailesi ile birlikte Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette minik Kumsal’a dedesi Çerkezköy’ün tanınan simalarından Mesut İşlek ile annesi Senem İşlek ve aile dostları Ahmet Kanburoğlu eşlik etti.

TÜRKİYE 3’ÜNCÜSÜ OLMUŞTU

Küçük kızlarının 20-27 Ocak 2024 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Türkiye Küçükler Yıldızlar Satranç Şampiyonası’nda 7 yaş kızlar kategorisinde Türkiye 3’üncüsü olduğunu belirten anne Senem İşlek, “Kızımız bu kez de 30 Mayıs – 8 Haziran tarihlerinde İrlanda’da düzenlenecek Avrupa Satranç Şampiyonası’na katılacak. Kumsal sizi çok sevdiği için gitmeden önce sizi ziyaret etmek istedik” dedi.   

BAŞARILAR DİLİYORUM

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Kumsal, Ocak ayında Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda 3’üncü olarak göğsümüzü kabarttı. Şimdi de Milli forma ile ülkemizi İrlanda’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda temsil edecek. Bizleri elde edeceği başarılarla bir kez daha gururlandıracağına gönülden inanıyor, kendisine başarılar diliyorum” diye konuştu.


Tekirdağ,Çerkezköy Belediyesi

Macar Günü Etkinlikleri Göz Doldurdu

Hande Yener Tekirdağ’ı salladı

KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI MESUT KOCAGÖZ’ÜN KURBAN BAYRAMI MESAJI

KAMUOYUNUN DİKKATİNE

ALANYA PROTOKOLÜ MİSAFİRLERİ KARŞILADI

ÇERKEZKÖY’DE BAYRAMLAŞMA YAPILDI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN BİLGEHAN ERDEM, GÖRELE BELEDİYE BAŞKANI SN. HASBİ DEDE’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

BAŞKANIMIZ METİN GÜRBÜZ CANKURTARAN EKİP AMİRLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

Esenyurt Bayrama Hazır

30.8°