MİLLİ TAKIMIN MAÇI DEV EKRANDA İZLENECEK

CHP 1.07.2024 19:39:17 0
MİLLİ TAKIMIN MAÇI DEV EKRANDA İZLENECEK

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’in talimatlarıyla A Milli Futbol Takımı’nın Avusturya ile karşılaşacağı maç için Yalova Cumhuriyet Meydanı’nda dev ekran kuruluyor.

Yalova Belediyesi, futbolseverleri A Millî Futbol Takımı’nın yarın (2 Temmuz Salı) saat 22.00’de Avusturya ile karşı karşıya geleceği maç için 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda buluşturacak. Yalovalılar, milli takımın Avusturya ile karşılaşacağı maçı dev ekranda izleyecek.

Yalovalı hemşehrilerini milli takımın maçını dev ekranda izlemeye davet eden Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, yarın akşam dev ekran karşısında coşku dolu bir gece yaşanacağını bildirdi. Başkan Gürel, yaptığı açıklamada bu coşkuya ortak olmak isteyen tüm Yalovalıları alana davet ettiğini bildirerek, “Milli Takımımızla birlikte coşku dolu bir gece yaşayacağız. Bu coşkuya ortak olmak isteyen tüm komşularımızı sandalyeleriyle birlikte meydanımıza bekliyoruz” dedi.

Yalova,Yalova Belediyesi

BAŞKAN HÜRRİYET, BAŞARILI YÜZÜCÜLERİ AĞIRLADI