MİLLİ MAÇ KEYFİ TEPEBAŞI'NDA YAŞANACAK

CHP 25.06.2024 19:48:19 0
MİLLİ MAÇ KEYFİ TEPEBAŞI

Tepebaşı Belediyesi tarafından Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçı için ETİ Caddesi kum sahada ekran kurulacak.

Tepebaşı Belediyesi tarafından kurulacak ekran ile Eskişehirlileri milli maç gecesinde bir araya gelecek.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ikinci maçında Ay Yıldızlıların Portekiz ile mücadelesini Tepebaşı Belediyesi tarafından kurulan ekranla sorunsuz bir şekilde izleyen Eskişehirliler, Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçında yine bir araya gelecek. Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçı 26 Haziran Çarşamba günü saat 22.00’de oynanacak.

EURO 2024 coşkusunu birlikte yaşamak isteyen Eskişehirliler, saat 22.00’de Tepebaşı Belediyesi tarafından Arçelik sponsorluğunda ETİ Caddesi kum sahada kurulacak ekran karşısında buluşacak.

Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi

TEHLİKE OLUŞTURAN METRUK YAPILAR YIKILDI

BAŞKAN SUBAŞI HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ

DENETİMLER SÜRÜYOR