MİLLİ MAÇ HEYECANI TEPEBAŞI'NDA

CHP 30.06.2024 13:58:29 0
MİLLİ MAÇ HEYECANI TEPEBAŞI

Tepebaşı Belediyesi tarafından Türkiye-Avusturya maçı için ETİ Caddesi kum sahada ekran kurulacak.

Tepebaşı Belediyesi tarafından kurulacak ekran ile Eskişehirlileri milli maç gecesinde bir araya gelecek.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu üçüncü maçında Çekya’yı 2-1 yenerek bir üst tura çıkan Ay Yıldızlılar, 2 Temmuz Salı günü Avusturya ile mücadele edecek. Eskişehirliler, diğer milli maçlara olduğu gibi yine Tepebaşı Belediyesi tarafından kurulan ekran karşısında bir araya gelecek.

EURO 2024 coşkusunu birlikte yaşamak isteyen Eskişehirliler, 2 Temmuz Salı günü saat 22.00’de Tepebaşı Belediyesi tarafından Arçelik’in destekleriyle ETİ Caddesi kum sahada kurulacak ekran karşısında buluşacak.

Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi

Manisa’da Toplu Ulaşım Ücretleri Güncellendi

Uluslararası Standartlarda Hayvan Hastanesi ve Vetbüs Geliyor

TİYATRO KURSU BAŞVURULARI BAŞLADI