Millî maç Buca’da dev ekranda

CHP 26.06.2024 13:44:20 0
Millî maç Buca’da dev ekranda

Başkan Duman’dan millî maç daveti

Buca Belediyesi, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Millî Takım'ın heyecan dolu mücadelesini dev ekrana taşıyor. Futbolseverler, Hasanağa Bahçesi’ne kurulacak dev ekranla Çekya ile karşılaşacak A millî takıma destek verecek. Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, tüm İzmirlileri bu heyecana ortak olmaya davet etti.

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda F Grubu’nda mücadele eden A Millî Takım, gruptaki son maçında Çekya karşısına çıkıyor. Buca Belediye Başkanı Görkem Duman,  bu akşam saat 22.00’de gerçekleşecek karşılaşma öncesinde sosyal medya hesaplarından çağrıda bulundu.  Başkan Duman, paylaşımında “Bizim çocukları omuz omuza izliyoruz. Şimdi Çekya düşünsün. Sandalyeni al gel, A Millî Futbol Takımımızı hep birlikte izleyelim” ifadelerini kullandı.

İzmir,Buca Belediyesi

TARSUS BELEDİYESİ 2025-2029 STRATEJİK PLAN ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRDİ

Bayraklı’da kentsel dönüşüm ofisleri açılıyor

ÇOCUKLAR TEPEBAŞI'NDA SAĞLIKLA GÜLÜMSÜYOR