MİLLETVEKİLİ ÖZER’DEN ÜNYE’YE MÜJDE

AK PARTİ 21.10.2024 21:50:36 0
MİLLETVEKİLİ ÖZER’DEN ÜNYE’YE MÜJDE

AK Parti Ordu Milletvekili, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Mahmut Özer, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bir araya gelerek, Yeni Ünye Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili sürecin başladığı müjdesini verdi.

Özer, resmi X hesabından yaptığı paylaşımında; “Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’u ziyaret ettik.  Ünye ilçemizin kronik sorunu olan Yeni Sanayi Sitesinin yapılması ile ilgili süreci başlattık. Ordu’nun sorunları ile sürekli ilgilenen ve her türlü desteği veren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a Ordulu hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

Başkan Tavlı’dan Teşekkür

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı da Yeni Küçük Sanayi Sitesi sürecini başından bu yana yakından takip ediyor. Başkan Tavlı ise Yeni Küçük Sanayi Sitesi sürecinin başlamasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, AK Parti Ordu Milletvekili, Milli Eğitim Eski Bakanımız, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Mahmut Özer’e ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı şehrin kronikleşen sorunlarının bir bir çözüme kavuşturulduğunu belirttiği açıklamasında, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum ile bir araya gelerek, Ünye’mizin yıllardır kronikleşen Yeni Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili sürecin başlamasına katkıda bulunan AK Parti Ordu Milletvekilimiz, Bakanımız, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanımız Sn. Prof. Mahmut Özer’e şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.” Dedi.


Ordu,Ünye Belediyesi

Cenon Heyeti Kardeşliği Resmiyete Dökmek İçin İnegöl’de

Yeşilyurt Belediyesi’nden Kış Ayları Öncesinde Yol Atağı!

Yusuf Alemdar’dan gençlerle tribünden paylaşım: “Hep birlikte Sakaryaspor’un yanındayız”

Hava Kalitesinin İyileştirilmesi Projesi

Mehmet Akif Hizmet Binası Açıldı

1. AKYAMAÇ ALIÇ FESTİVALİ COŞKUYLA KUTLANDI

MİLLETVEKİLİ ÖZER’DEN ÜNYE’YE MÜJDE

TRABZON HEYETİNDEN TİFLİS BÜYÜKELÇİLİĞİ’NE ZİYARET

Başkan Aydın Muhtarların Gününü Kutladı

18.3°