Milletvekili Korkmaz’dan Kaymakam Çengel’e Ziyaret

AK PARTİ 23.09.2024 12:09:57 0
Milletvekili Korkmaz’dan Kaymakam Çengel’e Ziyaret

AK Parti Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz, Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Murat Erkalan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevim Ulusoy ve ilçe yönetimiyle birlikte Sandıklı Kaymakamı Önder Çengel’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında ilçedeki projeler ve yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi

Büyükşehir’den, Minik Atletlere Özel Çocuk Maratonu

Sandıklı Belediyesi’nden Din Görevlilerine Yemek Programı

Kaynarca’nın güçlü altyapı ağı genişliyor

İlçe Müftümüz Murat Mutlu ve ilçemizin değerli imam hatipleri Belediye Başkanımız Özcan Ulupınar'ı makamında ziyaret ederek, ilçemizde yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

BAŞKAN PEKYATIRMACI’DAN AHİLİK HAFTASI MESAJI

Rus İş İnsanları Bağcılar’da

Büyükkılıç’tan, 19 Milyon TL Maliyetli, 9 Bin 200 Ton Sıcak Asfalt Kullanılan Çalışmada İnceleme

İlkokul minikleri vadide Büyükşehir’in ‘hareket’ gününde pedal çevirdi