MİLLETVEKİLİ KAYNAK’TAN BAŞKAN TAVLI’YA “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

AK PARTİ 4.05.2024 19:02:31 0
MİLLETVEKİLİ KAYNAK’TAN BAŞKAN TAVLI’YA “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

AK Parti Ordu Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ünye’de önümüzdeki dönem gerçekleştirilecek yatırım ve hizmetlerin de değerlendirildiği ziyarette Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Milletvekili Kaynak’a teşekkür ederek “Önümüzdeki dönem Ünye’mizin güzel hizmetlerle buluşacağı bir dönem olacak” dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya ikinci dönemi nedeniyle “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın yanı sıra AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, belediye meclis üyeleri ve parti yönetimi bulunduğu ziyarette Milletvekili Kaynak önümüzdeki dönemde el ele çalışarak Ünye’yi güzel hizmetlere kavuşturacaklarını söyledi.

Milletvekili Kaynak, “Belediye Başkanımızın Her Zaman Destekçisi Olacağız”

Milletvekili Kaynak konuşmasında, “Milletimizin teveccühü ile yeniden göreve seçilen belediye başkanımıza hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Belediye Başkanımızın ikinci döneminde Ünye’mize güzel hizmetler yapacağından şüphemiz yok. Biz de Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte bu süreçte belediye başkanımızın her zaman destekçisi olacağız. Seçim döneminde gayret gösteren ilçe yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları ve partimizin tüm kademesinde görev alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Cumhur İttifakı birlikteliğiyle aldığımız bu sorumluluk doğrultusunda ilçemize ve ilimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Tavlı “Seçimi Ünye’miz ve Ordu’muz kazanmıştır”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Yeniden göreve seçilmemizden dolayı bizleri ziyaretiniz nedeniyle teşekkür ediyoruz. Milli Eğitim Komisyonu Başkanımız Sayın Mahmut Özer, Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Hamarat, şahsınız, Cumhur İttifakı Milletvekilimiz Sayın Naci Şanlıtürk, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler başta olmak üzere seçim sürecinde hep birlikte sahada kendimizi anlattık. Hemşehrilerimizin teveccühü ile yeni bir beş yılın vizesinde hep birlikte çalıştık. Tabi burada il ve ilçe başkanlıklarımız olmak üzere teşkilatımızın sürece ciddi katkıları ve emekleri oldu. Ben emekleri geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra da elbirliğiyle ilçemize hizmet etme gayretinde olacağız. Seçimi Ünye’miz ve Ordu’muz kazanmıştır. Mevla’m birlik ve beraberliğimiz sürdürmeyi nasip etsin” diye konuştu.

Başkan Alparslan, “Ünye’mize Önümüzdeki Dönemde de Güzel Hizmetler Kazandıracağız”

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Kıymetli Belediye Başkanımız nezdinde, değerli siyasi büyüklerimizle birlikte çok güçlü bir kadroyla şehrin imarı ve inşası noktasında geçmiş 5 yılda güzel eserler ortaya çıktı. Bu güçlü kadroyla önümüzdeki dönemde de güzel hizmetler yaparak ilçemize kazandıracağımız inancındayım. Desteklerinizi her zaman gördük. Bundan sonra da desteklerinizin artarak devam edeceğine inancımız tamdır. İnşallah şehrimize ve bölgemize güzel hizmetleri hep beraber kazandıracağız.”


Ordu,Ünye Belediyesi

Başkan Büyükkılıç Talas Gençlik Merkezi’nde Gençlerle Buluştu

BAŞKAN ALTAY 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI’NI KUTLADI

HBB BAŞKANI ÖNTÜRK’TEN “19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI” KUTLAMA MESAJI

Adalet Bakanı Tunç Büyükşehir’de: “Türkiye Yüzyılı Sakarya için yükselişin nişanesi olacak”

Belediyemizin Mali Durumu

MANGAL ÜNİTELERİ ÇEVRE DOSTU HALE GETİRİLİYOR

HALİLİYE’DE MARKET VE RESTORANLARA SIKI DENETİM

BAŞKAN CANPOLAT’TAN 19 MAYIS MESAJI

GENÇLER, HALİLİYE BELEDİYESİ İLE SPOR ALIŞKANLIĞI KAZANIYOR

25.4°