Midyat’ta Halkın Katılımıyla Temizlik Seferberliği

DİĞER 27.09.2024 10:55:10 0
Midyat’ta Halkın Katılımıyla Temizlik Seferberliği

Mardin Büyükşehir Belediyesi'nin daha temiz ve yaşanabilir bir şehir için başlattığı "temizlik seferberliği", Midyat'ta halkın yoğun katılımıyla devam etti.

Mardin Büyükşehir Belediyesi’nin, yurttaşların çevre temizliğine duyarlılığını artırmak, çöplerin rastgele boş alanlara atılmasını engellemek, yaşam alanlarının kirletilmesinin önüne geçmek ve temiz bir çevre ile yaşanabilir yarınlar için bilinç oluşturmak amacıyla başlattığı temizlik seferberliği, Midyat ilçesi ile sürdü.

Midyat'ta düzenlenen temizlik seferberliği etkinliğine; Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Devrim Demir, Genel Sekreter Mehmet Raci Bilici, daire başkanları, Büyükşehir Belediye personeli, esnaf ve çok sayıda yurttaş katıldı.

Dörtyol Kuyumcular Çarşısı ile başlayan temizlik daha sonra Konukevi, Han Çarşısı, Otogar ve yine Kuyumcular Çarşısı ile son buldu.

Mardin,Mardin Belediyesi

Kadın Otobüs Şoförü Ehliyet Eğitimi Projesi hayata geçiriliyor

Bozova Belediyesinden Eş Başkanlara ziyaret

Anaokulu öğrencileri itfaiyeci oldu

Başkan Gülpınar’dan İtfaiye Bölümü Mezunlarını Sevindirecek Haber

Başkan Arı Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Zararlılara karşı ilaçlama seferberliği devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi Rastak ve Hevra’yı Vanlılarla buluşturuyor

Dengbêj dinletisi düzenlendi

ZAFER MAHALLESİNDE ALTYAPI ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR!