Midyat ve Nusaybin İlçelerine Halk Lokantası Müjdesi!

DİĞER 12.10.2024 03:38:54 0
Midyat ve Nusaybin İlçelerine Halk Lokantası Müjdesi!

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk, Kızıltepe Halk Lokantası’na yaptığı ziyaret sırasında Midyat ve Nusaybin ilçelerine de Halk Lokantası açacaklarının müjdesini verdi.  

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk, Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 Ekim'de açılan ve halkın büyük ilgi gösterdiği Kızıltepe halk lokantasını ziyaret etti. Eş Başkan Türk’e Genel Sekreter Mehmet Raci Bilici, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yıldız ve KENT A.Ş Genel Müdürü Ali Kahraman eşlik etti. Lokantada incelemelerde bulunan Eş Başkan Türk, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Eş Başkan Türk, sıraya girip yemeğini aldıktan sonra yurttaşlarla birlikte öğle yemeğini yedi.  

Eş Başkan Türk, yaptığı açıklamada, Türkiye’de açlık ve yoksulluğun derinleştiği bir dönemde belediye olarak halka hizmet götürmeye çalıştıklarını belirterek, “Belediye olarak halk lokantalarıyla halkımıza hizmet etmek ve halkımızın uygun fiyatla yemeğe ulaşması için çalışıyoruz” dedi.

-Midyat ve Nusaybin İlçelerine Halk Lokantası

Artuklu ve Kızıltepe ilçelerinde açılan lokantaların halk tarafından yoğun şekilde tercih edildiğini ve bundan dolayı yaygınlaştıracaklarını söyleyen Eş Başkan Türk, şöyle devam etti: “Midyat ve Nusaybin ilçelerimizde de benzer hizmetleri halka sunacağız. Artuklu ilçemizde bulunan Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yakınına da halk lokantasını açmayı planlıyoruz.”


Mardin,Mardin Belediyesi

Giysi Yıkama Merkezi, Üniversite Öğrencilerinin Hizmetinde

Van tarihiyle kültürüyle İstanbul’a taşındı

Serhat Kalkınma Ajansı’nın 95. Yönetimi Kurulu Toplantısı'na Eş Başkanımız ve Başkan Yardımcımız katılım sağladı.

Eşbaşkanlar Van'ın yöresel yemeklerinden helîse ve sengesîr pişirdi

SİVAS AKILLI ŞEHİRCİLİK ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ…

ZABITA EKİPLERİMİZ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN DENETİMLERİMİZ

Başkan Arı’dan Hastane Ziyareti

Siirt Belediyesi'nin Badminton Kursları Çocukların Yoğun İlgisiyle Devam Ediyor

Eş Başkanlar Hazro’nun Ülgen Mahallesinde halkla buluştu

28.3°