MEZBAHANEMİZİN HİZMET KALİTESİ TESCİLLENDİ

Faaliyetlerini gıda güvenliği politikası ve helal kesim kurallarına uygun olarak sürdüren Bayburt Belediyesi Mezbahanesi’nin hizmet kalitesi tescillendi.

İSO 9001 ve İSO 22000 kalite belgeleri ile gıda güvenliği ve hizmet kalitesi tescillenen Bayburt Belediyesi Mezbahanesi sahip olduğu helal kesim sertifikası ile de bölgede bu sertifikaya sahip olan ilk mezbahane olma özelliğine erişti.

Belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren ve günlük 100 adet büyükbaş 250 adet küçükbaş hayvan kesim kapasitesine sahip olan mezbahanenin bu belgelerin alınmasıyla birlikte hizmet kalitesi, gıda güvenliği politikasındaki hassasiyeti de tescillenmiş oldu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Sayın Mete Memiş, “Gıda güvenliği politikaları, hijyen ve helal kesim standartlarına uygun olarak faaliyetlerini sürdüren mezbahanemizin İSO 9001 ve İSO 22000 kalite belgelerini alması bu yeterlilikleri fazlasıyla karşıladığının tescilidir. Bayburt Belediyesi olarak kesimi hijyenik koşullarda yapılan et yemenin vatandaşlarımızın en doğal hakkı olduğunun farkındayız. Buna dikkat ediyoruz. İnşallah hizmet kalitemizi daha da artırarak devam edeceğiz. Ayrıca kesimhanemizin helal kesim sertifikası da alması son derece önemli bir durum. Gıda güvenliği, hijyen ve helal kesim konuları üzerinde hassasiyetle duruyoruz.” İfadelerini kullandı.

Bayburt,Bayburt Belediyesi

BAŞKANIMIZ, YAREN ECZANESİNİN AÇILIŞINA KATILDI

Afşin Merkezi Yeni Altyapısına Kavuşuyor

İmalat Fabrikasının Deposunda Çıkan Yangın Söndürüldü

BAŞKANIMIZ, KARAER MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN NURİYE GÜNDÜZ’Ü EBEDİYETE UĞURLADI

Nazilli’de kadınlar güne yogayla başlıyor

Kepez Kent Tiyatrosu perdelerini açıyor

ÜCRETSİZ TOPRAK ANALİZİ BU KEZ BEYLİKOVA’DA

Büyükşehir’de stajyerlere oryantasyon eğitimi

ÖZBELSAN PERSONELLERİNE YANGIN EĞİTİMİ VERİLDİ…

Van’da Şamiram Kadın Yaşam Merkezi açılıyor

Korkma! Fark Et! Erken Tanıyla Yok Et!

Esnaf Halk Lokantasından memnun: Yemekler gayet güzel çıkıyor

Temizlik Seferberliği Mazıdağı ile Devam Etti

KARAKÖPRÜ’DE ÖĞRENCİLER İÇİN YENİ OKUMA EVİ AÇILDI

Her Şey Daha Temiz Bir Nevşehir İçin