Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası Dolayısı Konferans Düzenlendi

AK PARTİ 25.09.2024 07:16:23 0

Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Esnaf Odası Konferans salonunda "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” konulu konferans düzenlendi.
İstiklal Marşı okunması ile başlayan program Kuranı Kerim tilaveti ile devam etti.
İlçe Müftüsü Şerfaettin Köprübaşı’nın açılış konuşmasının ardından, Afyonkarahisar İl Müftü Yardımcısı Mevlüt Şahiner "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” konulu konferans verdi.
Konferansa Belediye Başkanımız Seyhan Kılınçarslan, ilçe protokolü, din görevlileri ile vatandaşlar katıldı.

Afyonkarahisar,İscehisar Belediyesi

GASTROANTEP’TE YERLİ VE YABANCI ŞEFLER HÜNERLERİNİ WORKSHOPLARDA SERGİLEDİ

“Asrın Felaketini, Asrın Dayanışmasına Dönüştüren Hemşehrilerime Teşekkür Ediyorum”

Başkanımız "En Güzel Temizlik Kirletmemektir"