Merkezefendi'nin Sporcusu Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nden Derece İle Döndü

CHP 8.07.2024 19:57:06 0
Merkezefendi

Spora ve sporcuya her zaman destek veren Merkezefendi Belediyesi, çalışmalarına devam ediyor. 2019 yılından bu yana Merkezefendi Belediyesi Güreş Eğitim Merkezi’nde eğitim alan Deste Küçük Boy Pehlivanı Mahmur Aksungur, Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nde Denizli’yi ve Merkezefendi’yi final maçında temsil etti. Final maçına çıkan Aksungur, ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

“EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI BİR BİR ALMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Denizlimizi ve Merkezefendimizi en iyi şekilde temsil ederek derece elde eden sporcumuz Mahmut Aksungur’u tebrik ediyorum. Emeklerimizin karşılığını bir bir almaya devam ediyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak ata sporumuz olan güreşlerimize büyük önem veriyoruz. Dereceye giren ve girmeyen tüm sporcularımızı tebrik ediyor, ata sporumuz güreşi Merkezefendi'mizde yaşatmaya devam ediyoruz” dedi.

Denizli,Merkezefendi Belediyesi

HİSARCIK’TA YÜZLER GÜLECEK

Carettalar Süper Lig’e Süper Başladı

BAŞKAN ATAÇ: "ESKİŞEHİR?DE ÖZEL BİR KÜLTÜR YARATILDI"