Merkezefendi'de Üretilen Mama Makineleri Türkiye'ye Hızla Yayılıyor

CHP 4.10.2024 03:07:47 0
Merkezefendi

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Belediyesi, üretimini gerçekleştirdiği ‘Mama Üretim Makineleri’ni, Türkiye’nin dört bir yanındaki belediyelere satışını gerçekleştirmeye tüm özveriyle devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda seri üretimi başlatılan makinelerin satışları ile gelir elde edilerek, belediye bütçesine ciddi bir katkı sağlanıyor. Merkezefendi Belediyesi Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi’nde üretilen makineler şu ana kadar Türkiye’nin 19 farklı noktasına satışı gerçekleştirilen makinelerin 20’ncisini de Ordu/Altınordu Belediyesi’ne teslim edilmesi için yola çıktı.

TESLİM EDİLEN BELEDİYELER

Türkiye’nin dört bir yanına ulaşan makineler şu ana kadar; Turgutlu Belediyesi, Ayvalık Belediyesi, Cide Belediyesi, Kepez Belediyesi, Dazkırı Belediyesi, Yüreğir Belediyesi, Mudanya Belediyesi, Seyhan Belediyesi, Datça Belediyesi, Kumluca Belediyesi, Ünye Belediyesi, Bilecik Belediyesi, Safranbolu Belediyesi, Çorlu Belediyesi, Yenişehir Belediyesi, Honaz Belediyesi, Bozkurt Belediyesi, Derince Belediyesi ve Muratpaşa Belediyesi’ne teslim edildi. 20’nci mama makinesi için Altınordu Belediyesi’ne teslim edilmek için yola çıktı. Ayrıca ‘Mama Üretim Makineleri’ Merkezefendi Pet Kafe ve Mama Üretim Tesisi’nde kullanılmaktadır.

“MAMA ÜRETİM MAKİNALARI YURDUN DÖRT BİR YANINDA”

2019 yılından bu yana üretim odaklı çalıştıklarına devam ettiklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Ar-Ge ve İnovasyon Merkezimizde geliştirdiğimiz atık gıdalardan mama üreten makinelerimizi, ülkemizin dört bir yanına ulaştırmaya devam ediyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda başlattığımız ‘Mama Üretim Makineleri’ projesi ile hem sokak hayvanlarımıza destek oluyoruz hem de ülke genelinde bu makineleri yaygınlaştırmayı sürdürerek önemli bir başarıya imza atıyoruz. Satışlardan elde edilen gelirler ile ilçeye katma değer sağlamayı hedefliyoruz. Üreten, kazanan ve kazandıkça hizmet eden bir belediye vizyonu ile çalışmaya devam ediyoruz. Tüm Türkiye için üretmeye ve hizmet etmeye durmaksızın devam edeceğiz" diye konuştu.


Denizli,Merkezefendi Belediyesi

Başkan Zeyrek, Kent Konseyi Başkanı Bayraktar’ı Konuk Etti

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ANNE ADAYLARINA DESTEK; GEBELİK OKULU SEMİNERLERİ BAŞLADI

3. KLEOPATRA BİSİKLET FESTİVALİ BAŞLIYOR

Konak’ta Kaçak Moloz Seferberliği

Başkan Zeyrek’ten Gediz’i Kirletenlere Karşı Mücadele Çağrısı

OKUYORUM KİTAP TOPLULUĞU, “DOSTOYEVSKİ” OKUMASI YAPACAK

Yunusemre Muhtarlar Derneği 11. Yılını Kutladı

Çiğli Arıtma Tesisi’nde kapasite artırma çalışmaları tam gaz sürüyor

VALİ HULUSİ ŞAHİN ALANYA KALESİ’NDEKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

29.3°