Merkezefendi'de Enstrüman Kurslarında Kayıtlar Başladı

Merkezefendi

Merkezefendi'de Enstrüman Kurslarında Kayıtlar Başladı

Piyano, keman, çello, perküsyon, bateri, bağlama, gitar, bas gitar, klarnet ve şan branşlarından oluşan enstrüman kurslarında kayıtlar başladı. On farklı branşta düzenlenecek olan kurslara 8 ila 50 yaş aralığındaki Merkezefendililer başvurabilecek. Bire bir olarak verilecek eğitimlere katılım kontenjanla sınırlıdır. Branşlarında uzman eğitmenler tarafından Merkezefendi Belediyesi Sanat Merkezi’nde ücretsiz olarak verilecek kurslara başvurular Merkezefendi Mahallesi Çam Sokak no:11/A bulunan kurs merkezinden yapılacaktır. Kurs kayıtları başlamış olup, başvurular 20 Eylül Cuma gününe kadar devam edecek.

“ON FARKLI BRANŞTA EĞİTİM ALABİLECEKLER”

Sanata saygılı müzisyen yetiştirmeyi hedeflediklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak ilçemizdeki vatandaşlarımıza sanattan kültüre, spordan eğitime birçok alanda kurs veriyoruz. Kursiyerlerimize istediği branşta eğitim alma imkanı sağlıyoruz. Amatör ve ya profesyonel müzik yapmak isteyen öğrencilerimize müzik eğitimleri branşlarında uzman eğitmenler tarafından verilecek. Yeni dönemde de kurslarımızın yoğun ilgi göreceğini düşünüyorum. Müziğe ve enstrümana ilgi duyan tüm sanatseverleri kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

Denizli,Merkezefendi Belediyesi

-GAZİLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Çankırı Zabıtası Dilencilere Göz Açtırmadı

Atakum’da okul bahçeleri daha konforlu hale getiriliyor

21. ULUSLARARASI KONYA MİSTİK MÜZİK FESTİVALİ KAPILARINI AÇIYOR

DOĞUGAZ 'IN YENİ HİZMET BİNASI AÇILDI.

Daha Temiz Bir Nusaybin İçin Temizlik Seferberliği

Başkan Özmen Nişancı Mahallesi sakinleriyle buluştu

Tesisimiz Mama Üretimine Devam Ediyor

AVCILAR’DA OKUL KANTİNLERİ DENETLENDİ