Merkezefendi'de E-Ticaret ve Vergi Konferansı Gerçekleştirilecek

CHP 5.07.2024 13:56:00 0
Merkezefendi

Kadın girişimcilere verdiği desteklerle adından sıkça söz ettiren Merkezefendi Belediyesi çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi tarafından Avukat Sinem Yazar’ın konuşmacı olarak katılacağı ‘E-ticaret ve Vergi Konferansı’ düzenlenecek. Girişimci kadınların E-ticaret hakkında daha fazla bilgi edinmesi için yapılan konferans, 9 Temmuz Salı günü saat 14.00’te Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

“KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Kadın üreticilere ve girişimcilerimize her zaman destek olmayı sürdürüyoruz. E-Ticaret sitemiz Merkez Çarşısı ile kadınlarımızın dijital dünyaya olan yollarını açmıştık. Şimdi de dijital dünya ile bağlarını daha sıkı tutmak için ‘E-ticaret ve Vergi Konferansı’ gerçekleştireceğiz. Girişimci kadınlarımızın her zaman yanında olmak için elimizden gelen gayreti ve özveriyi gösteriyoruz” diye konuştu.

Denizli,Merkezefendi Belediyesi

‘Mutlu Çocuklar Sokağı’ ile Konak’ta Sokaklar Çocukların Oyun Alanı Oldu

Konak Zabıtasından İkiçeşmelik’te Sıkı Denetim

Merkezefendi Belediye Orkestrası Halk Konseri Verecek