Merkezefendi'de A1 Seviye İngilizce Kurs Kayıtları Başladı

CHP 23.05.2024 19:20:37 0
Merkezefendi

İlçe genelindeki çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Merkezefendi Belediyesi eğitime desteklerini sürdürüyor. Merkezefendi Belediyesi tarafından A1 seviye İngilizce kursu açılacak. Kontenjanla sınırlı olan ücretsiz kurstan, 18 yaş üzeri Merkezefendililer faydalanabilecek. Kayıtlar, Adalet Mahallesi 10127 Sokak’ta bulunan Merkez Kütüphane’den yüz yüze yapılacak.

Alanında uzman ve deneyimli öğretmenler tarafından verilecek olan kurs programı, temel İngilizce dil bilgisi ve becerilerini geliştirmeyi hedefliyor. Derslerde günlük konuşma, okuma, yazma ve dinleme becerileri üzerinde çalışılacak.

Denizli,Merkezefendi Belediyesi

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ “KENT GEZİLERİ”NDE YENİ ROTA: GÖLBAŞI

İzmirliler Anne Kart’tan memnun

Oasis Aquapark sezonu açıyor