Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'dan Anneler Günü Mesajı

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'dan Anneler Günü Mesajı

Başkan Doğan mesajında şu ifadelere yer verdi:

Sonsuz? bir sevginin ve şefkatin simgesi olan, evlatlara her koşulda destek çıkan annelerimiz en kıymetli varlıklarımızdır. Kaç yaşında olursak olalım doğduğumuz ilk andan itibaren annelerimiz en büyük dayanağımızdır. Yeri geldiğinde dost, yeri geldiğinde sırdaş olan, sevgisi ve ilgisiyle yaşamımızı şekillendiren saygı değer annelerimize olan saygımız sonsuzdur. Varlıklarıyla hayatımıza anlam ve renk katan, sevgi dolu yürekleriyle evlatlarına rehber olan, onların ülkelerine faydalı birey olarak yetiştiren annelerimizin hakkı hiçbir şekilde ödenemez.

Yanlarında huzur bulduğumuz, sonsuz sabır, şefkat ve iyiliğin sembolü değerli annelerimizi, sadece Anneler Günü’nde değil her zaman hatırlamalı, onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermeliyiz. Onların deneyimleri ve tecrübeleri ile geleceğe umutla bakmayı ve mücadele etmeyi, bir işin en doğrusu ne ise onu yapmayı öğrendik. Her zaman başımızın tacı olan annelerimiz sevgilerin en yücesine layıktır.

Bu duygu ve düşüncelerle şehit ve gazilerimizin anneleri başta olmak üzere bütün annelerimizin gününü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım ve aramızdan ayrılmış olan tüm annelerimizi de saygı ve rahmet ile anıyorum.

Denizli,Merkezefendi Belediyesi

KEMALİYE CAMİİ’NDE, BAŞKANIMIZ BAYRAM NAMAZI SONRASI VATANDAŞLARIMIZLA BAYRAMLAŞTI‬

Kurban Bayramı Dolayısıyla Kurulacak Olan Arefe pazarı,Salı pazar Yerinde Kurulacak

Foşur Foşur Yıkanan Cadde Ve Sokaklara Gül Suyu Sıkıldı