Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan Muhtarlar İle Bir Araya Geldi

CHP 25.04.2024 05:03:21 0
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan Muhtarlar İle Bir Araya Geldi

Merkezefendi Belediyesi, yeni dönemde görev yapacak olan muhtarlar ile beraber Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda program gerçekleştirildi. Programa Merkezefendi Kaymakamı Abdullah Demir, Merkezefendi Belediyesi Başkan Yardımcıları, Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Yüreci, ilçede görev yapan muhtarlar ile birim müdürleri katıldı.

“MERKEZEFENDİ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Programda konuşma yapan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Göreve geldiğimiz günden itibaren muhtarlarımızla beraber hep irtibat halindeyiz. Hemşehrilerimiz taleplerini ve istekleri genellikle muhtarlarımıza iletiyor. Muhtarlarımızda bir köprü vazifesi görerek hemşehrilerimizin isteklerini doğrudan bizlere iletiyor. Bizlerde gerekli gayreti ve özveriyi göstererek 50 mahallemizden gelen istek ve talepleri giderme konusunda titizlikle çalışıyoruz. Muhtarlarımızla beraber, Merkezefendili hemşehrilerimizi mutlu eden, onların yüzünü güldürecek projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Merkezefendimizi birlikte geliştirmeye, güzelleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

“BAŞKANIMIZ ŞENİZ DOĞAN’A TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Yüreci, “Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan’a her zaman bize verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm muhtarlarımızın bu programa katılımından dolayı her birine teşekkür ediyorum. Muhtarlar derneği başkanı olarak muhtarlarımızın talep ve şikayetlerini ilgili kurumlara bildirerek sorunlarımızı çözüme kavuşturmaya devam ediyorum” dedi.

“MUHTARLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Merkezefendi Kaymakamı Abdullah Demir, “Merkezefendi ilçemizde yeniden seçilip görevine devam eden ve 16 mahallede değişen muhtarlarımıza başarılar diliyorum. Merkezefendi Kaymakamlığı olarak istekleriniz ve talepleriniz doğrultusunda her zaman muhtarlarımıza kapımızın açık” dedi.


Denizli,Merkezefendi Belediyesi

AVRUPA SOSYALİST PARTİSİ ÖZEL OTURUMUNDA KONUŞTU

Büyükşehir Duygu Sömürücülerine Göz Açtırmıyor

Mersin Büyükşehir Engelleri Sevgiyle Aşıyor

Büyükşehir’in Kırsalda Sathi Asfalt Sezonu Erdemli’de Başladı

MABEM’ler Geleceğini Planlamak İsteyen Gençleri Bekliyor

Arıların Dünyasını İlgiyle Keşfettiler

Dardanos'ta Bulunan Akıllı Vezne Cihazı (AVS) Arızasına İlişkin Bilgilendirme...

Başkan Tugay'dan kalkınma vurgusu

İMAMOĞLU PARİS’TE ÖNCE BÜYÜKELÇİMİZİ, SONRA BELEDİYE BAŞKANI HİDALGO’YU ZİYARET ETTİ

14.1°