Merkez Köy Muhtarları Derneğinden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

AK PARTİ 17.04.2024 21:24:32 0

Karabük Merkez Köy Muhtarları Derneği Başkanı Enver Kemik ve yönetimi, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya ise Karabük Merkez Köy Muhtarları Derneği Başkanı Enver Kemik ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek; "Yeni seçilen muhtarlarımız başta olmak üzere tüm muhtarlarımıza görevlerinde başarılar dilerim" dedi.

Karabük,Karabük Belediyesi

BAŞKAN PALANCIOĞLU BRÜKSEL’DE TÜRKİYE’NİN SESİ OLDU

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “KENTSEL DÖNÜŞÜMLE SOSYAL DÖNÜŞÜMÜ BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

BAŞKAN GENÇ’TEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI