MERHUM MÜDÜR CEMAL ŞAHAN VEFATININ 6. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI

CHP 14.10.2024 12:31:50 0
MERHUM MÜDÜR CEMAL ŞAHAN VEFATININ 6. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI

Kartal Belediyesi’nde Park Bahçeler Müdürü olarak görev yaparken 12 Ekim 2018 günü geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden merhum Cemal Şahan vefatının 6. yıl dönümünde mezarı başında anıldı. 

Pendik Yeni Şeyhli Mezarlığı’nda düzenlenen anma törenine merhumun ailesinin yanı sıra; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen Başkan Yardımcısı Mustafa Ağdaş, Kartal eski belediye meclis üyesi Mukadder Gürcan ve merhumun mesai arkadaşları katıldı. 

Anma töreninde önce Merhum Cemal Şahan’ın hayatının kısa bir özeti okundu. Törende daha sonra Cemal Şahan’ın eşi Perihan İspekter Şahan, merhum eşinin yaptıklarıyla, çalışkanlığıyla ve dürüstlüğüyle, başarıyla anılmasının bir insan için en güzel duygu olduğunu belirterek, anmaya katılan herkese teşekkür etti. 

Törende daha sonra emekli müezzin Vedat Özbaş tarafından dualar okundu ve merhumun mezarına karanfiller bırakıldı. Başta Şahan ailesi olmak üzere Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Ağdaş ve törene katılanların Cemal Şahan’ın mezarını karanfillerle donattığı anma töreninin ardından, katılan herkese lokum ikram edildi. 




İstanbul,Kartal Belediyesi

Türkiye’nin en hızlıları Kepez’de buluştu

İKRAM ÇEŞMELERİMİZDEN YENİDEN ÇORBA AKMAYA BAŞLADI

MURAT MERİÇ VE METİN SOLMAZ´DAN "MESELEMİZ ANKARA" SÖYLEŞİSİ

Gazete10’un ilk sayısı çıktı

Ortahisar Belediyesi’nden kahverengi kokarca böceğiyle mücadeleye destek

ÇEVRE BİLİNCİ TOROSLAR’DA YEŞERİYOR

“ESKİŞEHİR’E ÇOK YAKIŞTINIZ”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 24. Sanat Sezonu’nu ‘Kuş Öpücüğü’ ile Açtı

ODUNPAZARI’NA 4 BİN 460 M2’LİK YENİ ORMAN

21.4°