CHP 14.10.2024 00:05:49 0
MERHUM MÜDÜR CEMAL ŞAHAN VEFATININ 6. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILACAK

Kartal Belediyesi’nde Park ve Bahçeler Müdürü olarak görev yaparken, 12 Ekim 2018 günü geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden merhum Cemal Şahan, vefatının 6. yıl dönümünde mezarı başında anılacak.

Düzenlenecek olan anma töreni, merhumun ebedi istirahatgahı olan Pendik Yeni Şeyhli Mezarlığı’nda; ailesi, sevenleri ve mesai arkadaşlarının da katılımı ile kabri başında yapılacak.

Anma töreni, 12 Ekim Cumartesi günü saat 11.00’de Pendik Yeni Şeyhli Mezarlığı’nda düzenlenecek.

Anma törenine katılmak isteyenler için servis araçları saat 10.00’da, Kartal Belediyesi Ana Hizmet Binası’ndan hareket edecek.

İstanbul,Kartal Belediyesi

YUNUSEMRE’DEN KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Kepez Belediyesi YÖREX’te

ALANYA BELEDİYE TİYATROSU PERDELERİNİ AÇTI