Tarih: 15.10.2024 04:46

Merhum Başkan Reşat Tabak için Anma Töreni Düzenlendi

Facebook Twitter Linked-in

1968-1980 yılları arasında Çanakkale Belediye Başkanlığı görevini yürütmüş olan merhum Reşat Tabak, ölüm yıldönümünde mezarı başında anıldı.

Anma törenine Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, İl Genel Meclisi Başkanı Halil Ertuğrul, CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun ile parti temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri başta olmak üzere Reşat Tabak'ın ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

Eski Mezarlık'ta düzenlenen törende Belediye Başkanı Muharrem Erkek, “Her zaman örnek aldığımız, önceki Belediye Başkanlarımızdan, değerli büyüğümüz Reşat Tabak'ı vefatının 37. yılında saygıyla ve minnetle anıyorum” diye konuşurken merhum Reşat Tabak, dualarla bir kez daha anıldı.

Çanakkale Belediyesi ailesi olarak bizler de Eski Belediye Başkanı Sayın Reşat Tabak'ı saygı ve rahmetle anıyoruz.

14.10.2024 15:09

Çanakkale,Çanakkale Belediyesi