MEMLEKETE DÖNEN HACILAR ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

AK PARTİ 29.06.2024 19:34:05 0
MEMLEKETE DÖNEN HACILAR ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, hac görevini yerine getirerek kutsal topraklardan dönen hacıları Trabzon Havalimanı’nda çiçeklerle karşıladı. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, hac farizasını yerine getiren vatandaşları Trabzon Havalimanı'nda çiçeklerle karşıladı. Karşılamaya TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Trabzon İl Müftüsü Selami Aydın ve çok sayıda hacı yakını katıldı. Trabzon Havalimanı'nda gerçekleşen karşılama töreninde, hacdan dönen vatandaşlar duygusal anlar yaşadı. Başkan Genç ve beraberindekiler hac ibadetini tamamlayarak kutsal topraklardan dönen vatandaşlarla birebir ilgilenerek onların mutluluklarına ortak oldu.

BÜYÜK BİR SEVİNÇ KAYNAĞI
Başkan Genç, hac farizasını yerine getiren tüm vatandaşların sağ salim yurda dönmelerinin sevincini yaşadıklarını dile getirirken, kutsal topraklarda yapılan duaların kabul olması temennisinde bulundu. Başkan Genç, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bugün, hac farizasını yerine getirerek kutsal topraklardan dönen kıymetli hemşehrilerimizi Trabzon Havalimanı'nda karşılamanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Hac vazifesini yerine getirerek manevi bir yolculuk yapan tüm vatandaşlarımızın sağ salim yurda dönmüş olmaları bizler için büyük bir sevinç kaynağıdır. Kutsal topraklarda yaptıkları duaların kabul olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Hacı hemşehrilerimizin mutluluğunu paylaşmak ve onlarla bir arada olmak bizler için büyük bir onurdur. Hac farizasını yerine getiren tüm vatandaşlarımızı tebrik ediyor, sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum."

Trabzon,Trabzon Belediyesi

Karate Şampiyonları Yine Eyyübiye’den

İSMİL KAZAK TÜRKLERİ SOSYAL TESİSİ AÇILDI

“Şehrimizi geleceğe hazırlamak için tüm gayretimizle çalışıyoruz”

Milli Heyecan Onikişubat ve Dulkadiroğlu’nda Dev Ekranlardan Takip Edilecek

Sosyal Gelişim Merkezlerinde yaz kursları başladı

Başkan Görgel, Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na Katıldı

LAVANTA BAHÇESİ YENİ SEZONA MERHABA DEDİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden Teknoloji Transferi

Kesintilere neden olan usulsüz su kullanımları için denetimler sıklaştı

34°