Mehmetçik Mahallesi

Mehmetçik Mahallesi'nde Yeni Yol Çalışmaları

Gerçekleşen yeni yol projeleri ile Mehmetçik Mahallesi’nin mevcut ulaşım ağını daha da güçlendirerek, aynı zamanda bölgedeki yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, sürdürülebilir bir şehirleşme anlayışı ile hareket ederek, hem mevcut yolların bakım ve iyileştirilmesine odaklanmakta hem de yeni ulaşım ağları kurma hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Gerçekleştirilen yol çalışmaları ile hem şehirdeki trafik akışının daha düzenli hale gelmesi hem de vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştıracak yolların inşa edilmesi sağlanıyor.

Yeni yol projelerin tamamlanmasıyla birlikte, vatandaşların ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda, mahallenin ulaşım standartlarının önemli ölçüde iyileştirilmesi beklenmektedir. Yeni yolların açılması, daha fazla bağlantı imkanı sunarken, ulaşım sürelerini kısaltarak mahalle sakinlerinin hayatına büyük bir kolaylık getirecek.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yenilikçi projelerle, bölgenin gelişimine katkıda bulunarak, şehirdeki yaşamın kalitesini artırmayı hedefliyor.

Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi

ÖNCEKİ DÖNEM YÖNETİMİNİN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ NEDENİYLE MAĞDUR OLDUKLARINI SÖYLEYEN MAHALLELİ, ÇÖZÜM İÇİN BAŞKAN TEKİN'İN KAPISINI ÇALDI

İZGİM MİNİK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR

Büyükşehir sporcusu Akıncı’dan Balkan 3.’lüğü