MEDRESE MAHALLESİ 58. SOKAK YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞTU

CHP 7.10.2024 17:46:41 0
MEDRESE MAHALLESİ 58. SOKAK YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞTU

Başkanımız Ekicioğlu: Söz verdik, yapmaya devam ediyoruz. İlimizde girilmemiş cadde, sokak ve mahalle bırakmayacağız.

Kırşehir Belediyesi ekipleri, Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’nun “İlimizde girilmemiş cadde, sokak ve mahalle bırakmayacağız.” Sözünden hareketle çalışmalarına hiç ara vermeden devam ediyor.

Kırşehir Belediyesi’nin, Kırşehir’in altyapı ve üstyapısı anlamında birçok projeyi hayata geçirdiğini ifade eden Belediye Başkanımız Ekicioğlu, “İkinci dönemlerinde de şehrimizin ihtiyaç duyulan tüm noktalarında çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam ediyoruz. Kırşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden beri söz verdiğimiz projeleri birer birer hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bugüne kadar halkımıza verdiğimiz birçok projeyi hayata geçirdik. Tüm mahallelerimizde, çarşılarımızda mahalle halkımızdan ve esnafımızdan da aldığımız destekle ve ortak akılla yürüttüğümüz çalışmaları birer birer tamamlıyor ve hizmete sunuyoruz.

Bu kapsamda, Medrese Mahallesi 58. Sokaktaki yolun hazırlık çalışmasını çok hızlı bir şekilde yaparak Asfalt serimsimiz tamamladık. Caddemiz kaldırım, yol çizgileri ve park alanı ile birlikte yepyeni bir görünüme kavuştu. Mahalle halkımıza, esnafımıza ve Kırşehir’imize hayırlı olsun.” dedi.

Kırşehir,Kırşehir Belediyesi

Buca'da Aşıklar Şöleni düzenlendi

Can dostlar yeni yuvalarına kavuştu

Mersin Bellek Ofisi, ‘Türkiye Türkçesi Ağızları Atlası Projesi’ne Destek Veriyor