Meclis Toplantısı Üçüncü Gününde Devam Etti

DİĞER 14.10.2024 00:13:32 0
Meclis Toplantısı Üçüncü Gününde Devam Etti

Mardin Büyükşehir Belediyesi Meclisi Ekim ayı olağan toplantısı üçüncü gününde devam etti.

2. Başkan Vekili Neyaz Yıldız’ın başkanlık ettiği meclis toplantısında açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi.

11’inci madde yer alan Mali Hizmetler Daire Başkanlığının 29.09.2024 tarihi ve 156646 sayılı Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarfından yürütülen Bugünün Gençleri Geleceğin Meslekleri projesine yer, koordinatör personel ve iş ve işlemleri yürütmek için yetki verilmesi ile ilgili teklifinin görüşülmesi oy çokluğu kabul edildi.

12’nci ve 13’üncü maddeler meclis üyeleri tarafından görüşüldükten sonra oy çokluğu ile kabul edildi.

14’üncü maddede yer alan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığının 04.10.2024 tarih ve 157702 sayılı Mardin Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Örgütleri Forumu Derneği arasında Gençlik politikaları amaçlayan karar ve faaliyetlere dayalı iş birliği protokolü yapılması ile ilgili teklifinin görüşülmesi oy çokluğu ile ilgili komisyona havale edildi. Son olarak İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı teklif etti 15’inci madde oy çokluğu ile ilgili komisyona havale edildi. Meclis, yarın görüşmelere devam etmek üzere birleşime ara verdi.

Mardin,Mardin Belediyesi

Van ve Esenyurt arasında dayanışma buluşması

Hülya Kavuzlu İle Hakikat Yansımaları Semineri

Minik öğrenciler hayvan bakımevini gezdi