Meclis Toplantısı Dördüncü Gününde Devam Etti

DİĞER 12.10.2024 12:02:34 0
Meclis Toplantısı Dördüncü Gününde Devam Etti

Mardin Büyükşehir Belediyesi Meclisi Ekim ayı olağan toplantısı dördüncü gününde devam etti. Meclis görüşmelerinde Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Daire Başkanlığının kurulması oy birliğiyle kabul edildi.   

2. Başkan Vekili Neyaz Yıldız’ın başkanlık yaptığı meclis toplantısında, açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi.

İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’nın 16’ncı ve 19’uncu maddeleri ilgili komisyona gönderilmek üzeri oy çokluğu ile kabul edildi. Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın 17’nci maddesi olan 2024 ücret tarifesinin onaylanması ile ilgili teklif komisyona gönderilmek üzere oy çokluğuyla kabul edildi.

18’nci madde olan İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığının 10.10.2024 tarih ve 158215 sayılı Mardin Büyükşehir Belediyesi (1) sayılı Kadro İhdas Cetveli ile revize teşkilat şemasının onaylanması ile ilgili teklifin görüşülmesi oy çokluğuyla kabul edildi. Madde içeriğine göre; Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Daire Başkanlığı ile buna bağlı 4 şube müdürlüğünün kurulması oybirliğiyle kabul edildi.  Meclis görüşmelerine pazartesi gününe kadar ara verildi.


Mardin,Mardin Belediyesi

Siirt Belediyesi'nden İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Tekerlekli Sandalye ve Dik Durma Sehpası Desteği

Meclis Toplantısı Dördüncü Gününde Devam Etti

BİTLİS CADDESİ ESNAFINDAN MUŞ BELEDİYES'NE TEŞEKKÜR!

Yaşamını yitiren 103 can için 103 fidan

11 EKİM DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ KUTLU OLSUN

Büyükşehir Belediyesi'nden Kış Öncesi Yol Atağı

Bacağı Kırılan Katır İstanbul’a Sevk Edildi

Şanlıurfa'da Yeni Parke Taşı Döşeme Çalışmaları Tamamlandı

Fiskaya peyzaj düzenleme çalışmaları tamamlandı

28.3°