DİĞER 20.10.2024 04:08:47 0
Mazıdağı İlçesinde Çöp Konteynerleri Yıkanarak Temizlendi

Mardin Büyükşehir Belediyesi, daha temiz ve yaşanılabilir bir çevre için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, daha temiz bir çevre ve yaşanılabilir yarınlar için kent genelinde başlattığı temizlik seferberliği kapsamında ana arterler, hayvan pazarı, meydanlar, kaldırımlar ve parklar gibi alanlarda çöp toplama, süpürme ve yıkama çalışmalarını aralıksız yürütüyor.

Bu kapsamda, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Mazıdağı ilçesinde kirlenen ve kötü koku yayan çöp konteynerlerine yönelik temizlik çalışması başlattı. Ekipler, Büyükşehir Belediyesi'ne ait gezici yıkama aracıyla çöp konteynerlerini deterjanlı tazyikli su ile yıkayarak temizledi. Ayrıca, merkez Artuklu ilçesi Hastane Caddesi’ndeki kaldırımlar da tazyikli su ile yıkanarak temizlendi.

Yurttaşlar, yapılan temizlikten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Mardin Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Mardin,Mardin Belediyesi

Mazıdağı İlçesinde Çöp Konteynerleri Yıkanarak Temizlendi

Görme engellilere beyaz baston desteği

Birecik Kaymakamlığı Yıkım İhalesi İle İlgili Duyuru