Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

CHP 2.05.2024 19:06:47 0
Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Çorlu Belediyesi mayıs ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Çorlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Gündem maddelerine geçilmeden önce 2 ek maddenin meclis gündemine alınması oy birliğiyle kabul edildi.

Mayıs ayı olağan meclis toplantısında alınan kararlar şu şekilde oldu:

- 2023 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesabının görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

- Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikasına üye olunması ve yetki verilmesi konusu görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.

- 2024/76 sayılı Meclis Kararının iptal edilmesi konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

- 5 derslikli okul yapmak ve yaptırmak üzere Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a yetki verilmesi konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

- Çobançeşme Aile Sağlığı Merkezinin tahsisi konusunun görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

- Önerler Sağlık Evinin Tekirdağ Valiliği İl Sağlık Müdürlüğüne tahsisi konusunun görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

- Temizlik İşleri Müdürlüğünün ihalelerinin gelecek yıllara ait hizmet yüklenmeleri konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

- Plan ve Bütçe Komisyonu raporu Meclis Üyesi Gülcan Sakallı tarafından Meclis’e okundu ve oy birliğiyle kabul edildi.

- İmar planı değişikliklerinin görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

- Ek gündem maddesi olarak görüşülen Avrupa Birliği Merkezi Proje Yönetimi Ajansı ile Çorlu Belediyesi arasında imzalanan Küçük Ölçekte Enerji Uygulaması ve Enerji Dönüşümü projesi sözleşmesi gereği Proje Yönetimi Ajansı’na verilecek güvence bedeli olan teminat mektubu ile ilgili belediye başkanına yetki verilmesi konusu oy birliğiyle kabul edildi.

- 2. ek gündem maddesi olan Cemaliye Mahallesi Emine-Ali Yeter Gündüz Bakımevi ve Kreş’te bulunan 6 adet sınıf ve yemekhane tefrişatını yaptıranların isimlerinin sınıflara ve yemekhaneye verilmesine yönelik Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a protokol yapma yetkisi verilmesi konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Mayıs ayı olağan meclis toplantısının 2. oturumu 21 Mayıs 2024 Salı günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek.

Tekirdağ,Çorlu Belediyesi

FAHİŞ FİYATTAN SATIŞ YAPAN İŞLETMEYE CEZA

19 MAYIS COŞKUSU PİİZ KONSERİ İLE KATLANACAK

EKO-OKULLAR'DAN DÜNYA İKLİM GÜNÜ ÇALIŞTAYI