MASKE TASARIM ATÖLYESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

CHP 10.10.2024 16:03:28 0
MASKE TASARIM ATÖLYESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Yalova Belediyesi Çocuk Tiyatrosu, 8-9 Ekim tarihlerinde 3-7 yaş arası çocuklar için düzenlenen Maske Tasarım Atölyesi ile dolup taştı. Çocuklar, hayal güçlerini serbest bırakarak kendi maskelerini boyayarak tasarlama fırsatı buldular. Atölye boyunca, minik sanatçılar yaratıcı projeleriyle eğlenceli anlar yaşadı.

Etkinlikte çocuklar, rengârenk boyalarla ve çeşitli malzemelerle kendi özgün maskelerini boyayarak tasarlarken, sanatsal yeteneklerini geliştirmenin yanı sıra sosyal becerilerini de güçlendirdiler. Hazırlanan maskeler, çocukların hayal dünyasının bir yansıması oldu ve katılımcıların keyifli anlar yaşamasını sağladı.

Atölyenin sonunda, çocuklar için özel olarak hazırlanan podyumda maskelerini sergileme fırsatı buldular. Ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği bu etkinlik, çocukların sanatla buluşmasına ve eğlenceli vakit geçirmesine olanak tanıdı.

Yalova Belediyesi, çocukların sanatsal gelişimlerini desteklemek ve eğlenceli etkinliklerle sosyal etkinliklere katılımını artırmak adına bu tür programlara devam edecek. Etkinlik, hem çocukların hem de ailelerin yüzlerini güldüren unutulmaz anlara sahne oldu.


Yalova,Yalova Belediyesi

İzmirli babalar için Baba Destek Eğitim Programı

Dinar’ın Her Noktasında Temizlik Çalışmaları Sürüyor

TOROSLAR BELEDİYESİ PARKLARDAKİ AYDINLATMA SİSTEMLERİNİ YENİLİYOR

Merkezefendi Halk Et’in İlk Şubesinin Açılışı Yarın

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ AFYON´A GELİYOR

Süleymanpaşa Belediyesi Kış Okulları ve Mesleki Gelişim Kursları Başlıyor

ÇINARLI CADDESİ'NDE YENİ HAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Amacımız, örnek projelerle can dostlarımıza sahip çıkmak

Büyükşehir ile üretici suyu yeniden kullanacak

28.3°