MASA TENİSİ ŞAMPİYONASINDAN MADALYA İLE DÖNDÜK

CHP 8.10.2024 04:49:36 0
MASA TENİSİ ŞAMPİYONASINDAN MADALYA İLE DÖNDÜK

04-05 Ekim tarihleri arasında Afyonkarahisar ilinde düzenlenen Masa Tenisi Küçükler En İyiler Türkiye Şampiyonası müsabakaları sona erdi.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından Afyon’da düzenlenen şampiyonada Yalova Belediye Gençlik Spor Kulübü sporcusu Duru Beril Tok Türkiye 3. olarak kürsüye çıktı ve bronz madalya elde etti.

Yalova Belediye Gençlik Spor Kulübü oyuncusu Duru Beril Tok’un elde etmiş olduğu başarıdan dolayı tebrik eden Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel; “Türkiye Şampiyonasında başarı elde eden oyuncumuzu ve antrenörlerimizi tebrik ederim. Belediyespor bünyesinde yer alan masa tenisi sporcularımızın daha birçok kez kürsüde görerek derece elde edeceklerine inanıyorum” dedi.

Yalova,Yalova Belediyesi

Kadın voleybol takımından ilk maç ilk galibiyet

KENT LOKANTALARI'NDA GÜNÜN MENÜSÜ – 8 EKİM

İBB’DEN İŞ ARAYANLARA ULAŞIM DESTEĞİ BAŞLADI